Lidt om os og vores vision for Haslev Gård
Vi er en mindre hestepension med plads til 14 pensionær heste i Haslev.
Vi er en familie på 3 der nu udlever drømmen om en gård på landet med vores heste omkring os og vores egne faciliteter.
Min mand Hans min datter Sascha og mig selv (Dorte)

Sascha har taget et sabbat år fra uddannelse og har til dagligt ansvaret for hestene.
Hun hjælper til med driften på gården, rider sine egne 3 heste, hjælper med at ride pensionærernes heste ved behov samt underviser.

Hans er selvstændig og har et autoværksted på Amager, men er det meste af tiden på Haslev Gård hvor han har ansvaret for driften på gården der er jo altid noget at tage sig til med gård og heste 🙂
Jeg har en stilling som afdelingsleder i Tårnby på Amager, og så startede jeg med at læse til sygeplejerske den 1. februar 2021.
Jeg har ansvaret for fremvisning af bokse, udarbejde kontrakter, vedligeholdelse af hjemmesiden, promovering osv.
Vi overtog gården den 1. juli 2020.
Siden vi overtog gården er det blevet til yderligere 2 heste mere i vores eget heste hold.
Så nu har min datter 3 heste, hendes pony som hun selv har redet op til PRI niveau, så har hun en oldenborg hoppe som ligger på LA niveau, og så har vi lige fået sidste skud på stammen (august 2020) en 5 års dansk varmblod, som er hendes store håb på stævnepladserne. 
Ydermere har vi min oldenborg som jeg har haft siden han var 5 år.
Sidst men ikke mindst, så har min mand lige købt en quarter vallak på 6 år som han har planer om at ride lange ture på i naturen.
Vi elsker alle sammen dyrene og elsker at være omkring dem.
Vi håber at kunne skabe et sted hvor vi har fokus på hestenes trivsel og vores hobby, hvor vi kan arrangerer foredrag, kurser og en masse staldhygge mm 

I alle de mange år vi har haft hest har vi selv stået opstaldet, hvilket har givet os et godt indblik i hvad vi kan og vil tilbyde men også hvad vi ikke vil accepterer.
Vi vil ikke accepterer at man ikke behandler hinanden og hestene ordentligt.
Vi ønsker ikke pensionærer i vores stald som ikke bidrager til et godt og positivt staldmiljø med en god omgangstone, med en hilse kultur når man kommer og går, og med respekt for hinandens forskelligheder.
Der udarbejdes en kontrakt mellem pensionærer og Haslev Gård.

Vi
 ønsker en hestepensionen hvor der er fokus på at hestene er afbalanceret trives godt og er glade.
Vi har derfor helt faste rutiner for hestene og rytterne.
Der er faste tider  hvornår der fodres, der er faste tider for indlukning og udlukning, og der er en fast åben og lukketid.

Foder mm.
Vores fuldfoder skal være af god kvalitets som dækker de fleste hestes behov, derfor har vi valgt at fodre vores heste med fuldfoder fra Krafft. De bliver fodret med grov original som er et all around foder som dækker de fleste hestes behov.
Der er mulighed for at tilkøbe andet fuldfoder fra Krafft gennem os for mer pris.
Vores wrap er af super lækker kvalitet hvor vi går efter tørstof på 70%
Wrappen er lavet på horsemax 60S som er lavt på sukker velegnet til de fleste heste samt allergi heste.
Vores foder producent har analyse på deres grovfoder som man kan læse mere om på deres hjemmeside.


Hestene fodres på Haslev Gård 3 gange om dagen med både fuldfoder og wrap, samt stråfoder på vinterfoldene når der ikke er noget græs. Alle heste får ca 4-5 kg hø foder dagligt på vinterfoldene det gives typisk ved middags tid.
Vi samarbejder og har en løbende dialog med foderkonsulenter, dyrlæger samt dem vi køber grovfoder af omkring fodring af hestene.
De fodres inden de kommer ud om morgen, ved middags tid på vinterfold, når de kommer ind om eftermiddagen, og om aften inden sengetid.
Alle hestene står på halmpiller for at sikre et godt og støvfrit staldmiljø for vores heste og ryttere 

Fremtiden
Vi har en masse planer for fremtiden i forhold til forbedringer på gården og vi arbejder på det hver eneste uge.
Vi arbejder bla på spejlvæg på kortsiden, en skridtmaskine (walker) vandkopper på alle foldene, udendørs striglepladser til sommer, dræning af udendørsbanen, lys på udendørsbanen  og i rotunderne,  elektriske porte til stald og ridehus og sikkert meget mere 🙂  

Vi har i april 2021 bygget helt nyt sadelrum til vores pensionærer.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og hører mere om hvad vi kan tilbyde dig og din hest 🙂