Lidt om os og vores vision for Haslev Gård
Vi er en mindre hestepension med plads til 11 pensionær heste i Haslev.
Vi er en familie på 3 der nu udlever drømmen om en gård på landet med vores heste omkring os og vores egne faciliteter.
Min mand Hans min datter Sascha og mig selv (Dorte)

Sascha har ansvaret for hestene til daglig og har sine helt egne rutiner med hestene.
Sascha har selv 3 heste som hun rider til daglig, og så hjælper hun med at ride pensionærernes heste ved behov og så underviser hun.

Hans er selvstændig og har et autoværksted på Amager, men er det meste af tiden på Haslev Gård hvor han har ansvaret for driften på gården der er jo altid noget at tage sig til med gård og heste samt en kone der hele tiden finder på nye ting der skal laves 🙂
Jeg har en stilling som afdelingsleder i Tårnby på Amager så jeg pendler frem og tilbage hverdag, og så læser jeg til sygeplejerske ved siden af.
Jeg har ansvaret for fremvisning af bokse, udarbejde kontrakter, vedligeholdelse af hjemmesiden, vores facebook side, promovering osv.
Vi overtog gården den 1. juli 2020.
Siden vi overtog gården er det blevet til yderligere 2 heste mere i vores eget heste hold.
Så nu har min datter 3 heste, hendes pony som hun selv har redet op til PRI niveau, så har hun en oldenborg hoppe som ligger på LA niveau, og så fik vi sidste skud på stammen i august 2020. En ung dansk varmblod, som er hendes store håb på stævnepladserne. 
Ydermere har vi min oldenborg som jeg har haft siden han var 5 år.
Sidst men ikke mindst, så har min mand lige købt en quarter vallak på 6 år som han har planer om at ride lange ture på i naturen.
Vi elsker alle sammen dyrene og elsker at være omkring dem.
Vores vision for Haslev Gård er at kunne skabe et sted hvor vi har fokus på hestenes trivsel samt et dejligt og rart staldmiljø med fokus på vores hobby.
Vi har planer om en masse sociale ting som foredrag, kurser, staldmøder, arbejdsdage og en masse staldhygge.

I alle de mange år vi har haft hest har vi selv stået opstaldet, hvilket har givet os et godt indblik i hvad vi kan og vil tilbyde vores pensionærer, men også hvad vi ikke vil accepterer.
Vi vil ikke accepterer at man ikke behandler hinanden og hestene ordentligt.
Vi ønsker ikke pensionærer i vores stald som ikke bidrager til et godt og positivt staldmiljø med en god omgangstone.
Derimod ønsker vi pensionærer der er smilende, imødekommende, hvor man taler sammen om evt uenigheder, hvor en hilse kultur når man kommer og går, og med respekt for hinandens forskelligheder er det mest normale i verden 🙂 

Der udarbejdes en kontrakt mellem pensionærer og Haslev Gård.

Vi
 ønsker en hestepensionen hvor der er fokus på at hestene er afbalanceret trives godt og er glade.
Vi har derfor helt faste rutiner for hestene og rytterne.
Der er faste tider  hvornår der fodres, der er faste tider for indlukning og udlukning, og der er en fast åben og lukketid.

Foder mm.
Vores fuldfoder skal være af god kvalitets som dækker de fleste hestes behov, derfor har vi valgt at fodre vores heste med fuldfoder fra Krafft.
De bliver fodret med 
grov original som er et super fint all around foder som dækker de fleste hestes behov.
Der er mulighed for at tilkøbe andet fuldfoder fra Krafft gennem os for mer pris.
Vores stråfoder er af super lækker kvalitet hvor vi går efter tørstof på 70%
Wrappen er lavet på horsemax 60S som er lavt på sukker velegnet til de fleste heste samt allergi heste.
Vores foder producent har analyse på deres stråfoder som man kan læse mere om på deres hjemmeside.


Hestene fodres på Haslev Gård 3 gange om dagen med både fuldfoder og stråfoder, samt en gang dagligt med stråfoder på vinterfoldene når der ikke er noget græs. Alle heste får ca 4-5 kg hø dagligt på vinterfoldene det gives typisk ved middags tid.
Vi samarbejder og har en løbende dialog med foderkonsulenter, dyrlæger samt dem vi køber stråfoder af omkring fodring af hestene.
De fodres inden de kommer ud om morgen, ved middags tid på vinterfold, når de kommer ind om eftermiddagen, og om aften inden sengetid.
Alle hestene står på halmpiller for at sikre et godt og støvfrit staldmiljø for vores heste og ryttere 

Fremtiden
Vi fik i 2020 lavet rotunden klar til longering, fik lavet LED lys i ridehuset, rettet hele bunden af i ridehuset, lavet folde, sat nye vandkopper op i hele pensionær stalden og mange mange andre ting.
Vi fik i foråret 2021 revet det gamle sadelrum ned og bygget et nyt lækkert og lyst sadelrum til pensionærerne med dejlige store skabe med plads til en sadel og trense samt sat vandspiltovet i stand, lavet græsfoldene færdige mm.
Her i efteråret 2021 er vi nu gået igang med at lave nogle af vores bokse større, og der trækkes helt nye varmekabler i pensionær stalden, så vinteren bare kan kommen an.
Vi håber at 2022 giver os mulighed for at få lavet nogle af de ting som står på to do listen.
lys på ridebanen, drænet ridebanen, vandkopper på foldene, skridtmaskine/walker, spejl i ridehuset og sikkert meget mere 🙂  

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og hører mere om hvad vi kan tilbyde dig og din hest 🙂